Valentin Hainagiu

fotograf / videograf de nunta

Numele meu este Valentin si sunt fotograf / videograf profesionist, dar mai mult de atat sunt pasionat de tot ce inseamna fotografia si consider ca atunci cand faci lucrurile cu pasiune rezultatul este net superior. Toata povestea a inceput cu un cadou pe care l-am primit, un aparat foto DSLR. Tot jucandu-ma cu el si incercand sa fac fotografii din ce in ce mai frumoase, am inceput usor usor sa-mi dau seama ca imi doresc sa descopar tot mai multe detalii despe ce inseamna fotografia si arta fotografica.

Am inceput sa fotografiez obiecte mici prin casa, apoi am continuat cu flori, insecte si peisaje, ajungand in cele din urma sa fotografiez oameni.

Oamenii, m-au convins sa incep sa ma documentez despre fotografia de eveniment si asa am descoperit satisfactia pe care o am atunci cand ei retraiesc evenimentele importante, privind fotografiile realizate de mine.

In viziunea mea, fotografia, dincolo de elementele tehnice si regulile de compozitie pe care multi le cunosc mai mult sau mai putin, dincolo de o simpla "poza" pe care oricine o poate face cu telefonul, este o transcriere a emotiei prezente in evenimentele importante din viata voastra si nu numai.

Acea emotie pe care, imi doresc sa o retraiesti la fel de intens, de fiecare data cand privesti fotografiile realizate de mine.


Daca si tu iti doresti ca momentele speciale din viata ta sa ramana vii, in imagini colorate, pe care sa le ai stocate pe un device sau intr-un album, ai ajuns in locul potrivit. Astept sa-mi scrii.

Vin in intampinarea ta cu prietenie oferidu-ti toate detaliile si sfaturile de care vei avea nevoie, astfel incat, in timpul evenimentului sa putem colabora cat mai relaxati, pentru a avea cele mai bune rezultate.

Dincolo de cele mai importante evenimente din viata unui om, precum nunta sau botez, iti pot oferi sedinte foto pentru toate momentele pe care vrei sa le revezi peste ani si ani.


Colaborez si cu videografi profesionisti, astfel incat sa va putem oferi un pachet complet foto-video pentru evenimentul dumneavostra.

Powered by SmugMug Owner Log In